Bouwkunde

Vacatures bouwkunde op de luchthaven

Horeca, winkels, een treinstation, vertrekhallen, pieren… De terminal van een luchthaven is een wereld op zich. Een plek die constant vraagt om verbetering en aanpassing. Om nieuwbouw, interieurbouw en aanbouw. Zeker de grootste luchthaven van Nederland kan daarom niet zonder technische professionals. Iets voor jou?

Professional bouwkunde

Als professional bouwkunde schrik jij nergens voor terug. De terminal herinrichten, pieren upgraden of horecafaciliteiten bouwen: het zijn unieke projecten en uitdagingen waarvoor jij graag de mouwen opstroopt. Met je creatieve en eigen aanpak weet je ieder project onderscheidend te maken. Daarom hopen we dat je CPS professionals komt versterken.

Ben jij een professional bouwkunde en toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Dan is de luchthaven misschien wel jouw droombestemming. Bekijk de vacatures bouwkunde:

 • Brandveiligheidsdeskundige (bouwkundig) – Schiphol-Oost

  Introductie Voor een zeer diverse vastgoedportefeuille op Schiphol zoeken wij een topper op het gebied van bouwkundige brandveiligheid. Ben jij niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

  12 november 2020

  Bekijk vacature
 • Adviseur Brandveiligheid – Oost-Nederland

  Introductie Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen de brandveiligheid? Ben jij in staat om de afdeling gebouwbeheer en brandveiligheid naar een hoger niveau te brengen en krijg jij energie van complexe brandveilheidsvraagstukken? Dan ben jij de Adviseur Brandveiligheid die wij zoeken!

  8 november 2020

  Bekijk vacature
 • Inspecteur Brandbeveiliging – Rotterdam

  Introductie Wil jij aan de slag binnen een professionele, collegiale en platte organisatie waar een informele werksfeer heerst ? Dan ben jij de inspecteur brandbeveiliging die wij zoeken!

  27 oktober 2020

  Bekijk vacature
 • Toezichthouder Bouwkunde – Schiphol

  Introductie Ervaring binnen de bouwkunde en wil je ons helpen op Schiphol? Reageer dan direct op de vacature!

  20 oktober 2020

  Bekijk vacature
 • Adviseur bouwkundige brandveiligheid – Amersfoort

  Introductie Ben jij bouwkundig opgeleid en helemaal thuis in de brandveiligheid? Heb je daarnaast ervaring als inspecteur, adviseur of projectleider en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

  14 oktober 2020

  Bekijk vacature
 • Adviseur Brandveiligheid – Rotterdam

  Introductie Wil jij aan de slag binnen een professionele, collegiale en platte organisatie waar een informele werksfeer heerst ? Dan ben jij de adviseur brandveiligheid die wij zoeken!

  12 oktober 2020

  Bekijk vacature
 • Projectleider Brandbeveiliging – Rotterdam

  Introductie Wil jij aan de slag binnen een professionele, collegiale en platte organisatie waar een informele werksfeer heerst ? Dan ben jij de projectleider brandbeveiliging die wij zoeken! Vanuit deze expertise zijn wij deze specialisatie aan het uitbreiden, en zijn wij op zoek naar een projectleider brandbeveiliging.

  10 september 2020

  Bekijk vacature

JIJ ZIET TOE OP BOUWKUNDE VAN WERELDKLASSE