Bouwkunde

Vacatures bouwkunde

Horeca, winkels, een treinstation, vertrekhallen, pieren… De terminal van een luchthaven is een wereld op zich. Een plek die constant vraagt om verbetering en aanpassing. Om nieuwbouw, interieurbouw en aanbouw. De grootste luchthaven van Nederland kan niet zonder technische professionals, en datzelfde geldt voor tal van andere prominente locaties waar Fire, Safety en Security cruciaal zijn. Iets voor jou?

Professional bouwkunde

Als professional bouwkunde schrik jij nergens voor terug. De terminal herinrichten, horecafaciliteiten bouwen, bouwkundige inspecties van zorginstellingen en universiteiten verzorgen: het zijn unieke projecten en uitdagingen waarvoor jij graag de mouwen opstroopt. Met je creatieve en eigen aanpak weet je ieder project onderscheidend te maken. Daarom hopen we dat je CPS professionals komt versterken.

Ben jij een professional bouwkunde en toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Dan hebben wij jouw droombestemming. Bekijk de vacatures bouwkunde:

 • Technisch beheerder – Amsterdam

  Introductie Hart voor technisch onderhoud en zoek je een uitdagende functie binnen de vastgoed? Ben je iemand die van afwisseling houdt en meerdere ballen weet hoog te houden? Ben je service gericht en flexibel? Dan is dit je baan! 

  25 oktober 2022

  Bekijk vacature
 • Assetmanager Bouwkunde – Schiphol

  Introductie Ben jij analytisch en resultaatgericht? Ben je een kei in prioriteiten stellen en weet je het overzicht goed te behouden? Dan zijn we op zoek naar jou! 

  4 oktober 2022

  Bekijk vacature

JIJ ZIET TOE OP BOUWKUNDE VAN WERELDKLASSE