Civiele techniek

Vacatures civiele techniek op Schiphol: nergens zo leuk

Als professional civiele techniek op de luchthaven werk je mee aan het verkeer in de lucht door te zorgen dat op de grond alles goed is geregeld. Start- en landingsbanen gerenoveerd, parkeergarages gebouwd en nieuwe toegangswegen aangelegd, alles in volle operatie. Bij CPS professionals vind je interessante vacatures op het gebied van civiele techniek.

Professional civiele techniek

Nergens is civiele techniek zo belangrijk als op de grootste luchthaven van Nederland. De plek waar jaarlijks miljoenen reizigers doorheen stromen. Waar passagiers wegen berijden, auto’s parkeren en talloze voorzieningen gebruiken. Een dynamische omgeving die schreeuwt om professionals op het gebied van civiele techniek die onderscheidend en onder druk kunnen werken. En die graag betrokken willen zijn bij projecten van riolering en fundering tot landingsbanen en toegangswegen.

Ben jij de man of vrouw die we zoeken? Met het hoofd in de wolken en beide benen stevig op de grond?

Bekijk dan direct onze vacatures civiele techniek:

 • Uitvoerder Wegenbouw – Assendelft

  Introductie Uitvoerder wegenbouw? Ben jij geen jobhopper maar iemand die loyaal is aan zijn werkgever en zich graag verder wil ontwikkelen in zijn vakgebied? Dan is dit een mooie nieuwe stap voor jou.

  7 juli 2020

  Bekijk vacature
 • Toezichthouder Civiele techniek – Noordzeekanaalgebied

  Introductie Kom jij goed tot je recht in een hectische omgeving, houd jij overzicht en zorg je ervoor dat een project soepel verloopt? Heb je daarnaast ervaring met kades, wegen, staal- en betonconstructies? Dan hebben wij de perfecte hectische en complexe omgeving voor jou gevonden!

  15 mei 2020

  Bekijk vacature

HOOFD IN DE WOLKEN, BENEN OP DE GROND