Elektrotechniek

De ultieme vacature elektrotechniek

Luchthavens, universiteiten, ziekenhuizen… hier is altijd activiteit. Dag en nacht. Bedrijvigheid die alleen kan doorgaan als de verlichting werkt natuurlijk. En de bewegwijzering. En alle andere apparatuur. Gelukkig ben jij daarvoor wel te porren: een professional op het gebied van elektrotechniek die niet schrikt van een werkplek die 24 uur per dag op hoog tempo draait.

Professional elektrotechniek

Permanent actieve wifi-netwerken, alarmsystemen, omroepinstallaties, brandmelders of (energiezuinige) verlichting met 100% uptime: als dé professional elektrotechniek klinken zulke projecten jou als muziek in de oren. Dan wordt het tijd om te solliciteren op een vacature elektrotechniek op toplocaties in Nederland. Bij CPS professionals hebben we altijd plek voor moderne en creatieve professionals. Mensen die zelfs onder grote druk het hoofd koel houden.

Verbreed jij je horizon?

Ga jij aan de slag op een plek waar digitalisering en automatisering op hoog niveau gebeuren, maar waar mensen altijd centraal staan?

Bekijk direct de vacatures elektrotechniek:

 • Werk-/Installatieverantwoordelijke LS/ HS – Schiphol

  Introductie Dit is een fantastische stap voor een werkverantwoordelijke/Installatieverantwoordelijke die van dynamiek en verantwoordelijkheid houdt! Regie en controle houden over de installaties en schakelwerkzaamheden die nodig zijn voor de terminal van Schiphol!

  8 juni 2022

  Bekijk vacature
 • Werkvoorbereider Elektrotechniek – Schiphol

  Introductie Voel jij je thuis in een dynamische omgeving en draai jij je hand niet om voor uitdagende en complexe utiliteitsprojecten? Lees dan gauw verder! Dan is de functie van werkvoorbereider elektrotechniek iets voor jou!

  2 mei 2022

  Bekijk vacature
 • Senior Inspecteur Elektrotechniek – Zaandam

  Introductie Ben jij bekend met inspecties en keuringen van technische installaties op het gebied van regelgeving? Geef jij graag (elektro) technische adviezen en ga jij graag op pad om elektrotechnische beleidsvoering bij klanten te implementeren en/of operationeel uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  8 april 2022

  Bekijk vacature
 • Projectmanager elektrotechniek – Amsterdam

  Introductie Gaat de zorg je aan het hart? Heb je ambitie om je te ontwikkelen als projectmanager elektrotechniek? Lees dan verder. Wellicht zijn wij op zoek naar jou!Als projectmanager sta je aan de basis van innovatieve medische ontwikkelingen in de zorg. Een ziekenhuis is een 24-uurs bedrijf waarin jij als projectmanager uitvoering geeft aan bijzondere, […]

  5 april 2022

  Bekijk vacature
 • Projectleider elektrotechniek utiliteit – Zaandam

  Introductie Heb je ervaring als projectleider of contractmanager binnen de utiliteit en heb je affiniteit met inspecties? Kan je daarnaast ook een afdeling verder ontwikkelen en houd jij goed overzicht in deze hectische functie?

  22 maart 2022

  Bekijk vacature
 • Toezichthouder Elektrotechniek – Schiphol

  Introductie Ervaring als uitvoerder/ supervisor/ toezichthouder binnen de elektrotechniek/ installatietechniek? Technisch én communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  11 februari 2022

  Bekijk vacature
 • Projectmanager brandveiligheid – Schiphol

  Introductie Zowel voor een aankomend als voor een ervaren projectmanager brandveiligheid hebben wij een prachtige baan op Schiphol. Regie voeren over brandveiligheidsprojecten in een unieke, dynamische omgeving!

  4 januari 2022

  Bekijk vacature

JIJ ZORGT VOOR DIGITALISERING OP HOOG NIVEAU