Elektrotechniek

De ultieme vacature elektrotechniek

Luchthavens, universiteiten, ziekenhuizen… hier is altijd activiteit. Dag en nacht. Bedrijvigheid die alleen kan doorgaan als de verlichting werkt natuurlijk. En de bewegwijzering. En alle andere apparatuur. Gelukkig ben jij daarvoor wel te porren: een professional op het gebied van elektrotechniek die niet schrikt van een werkplek die 24 uur per dag op hoog tempo draait.

Professional elektrotechniek

Permanent actieve wifi-netwerken, alarmsystemen, omroepinstallaties, brandmelders of (energiezuinige) verlichting met 100% uptime: als dé professional elektrotechniek klinken zulke projecten jou als muziek in de oren. Dan wordt het tijd om te solliciteren op een vacature elektrotechniek op toplocaties in Nederland. Bij CPS professionals hebben we altijd plek voor moderne en creatieve professionals. Mensen die zelfs onder grote druk het hoofd koel houden.

Verbreed jij je horizon?

Ga jij aan de slag op een plek waar digitalisering en automatisering op hoog niveau gebeuren, maar waar mensen altijd centraal staan?

Bekijk direct de vacatures elektrotechniek:

 • Meewerkend Voorman OAI – Schiphol

  Introductie Enige ervaring als Meewerkend Voorman? Voel jij je thuis in een dynamische omgeving en vind je het leuk om te werken op het gebied van brandveiligheid aan meerdere onderhoud- en installatieprojecten op de aanwezige omroep- en ontruimingssystemen? Reageer dan op deze vacature!

  2 september 2021

  Bekijk vacature
 • Installatieverantwoordelijke / Inspecteur – Schiphol

  Introductie Dit is een fantastische stap voor bijvoorbeeld een hoofduitvoerder, beheertechnicus of inspecteur die van dynamiek en verantwoordelijkheid houdt! Regie en controle houden over de elektrotechnische installaties en schakelwerkzaamheden die nodig zijn tijdens werkzaamheden op de terminal van Schiphol!

  1 september 2021

  Bekijk vacature
 • Installatie Verantwoordelijke – Schiphol

  Introductie Dit is een fantastische stap voor een (O)IV-er die van dynamiek en verantwoordelijkheid houdt! Regie en controle houden over de installaties en schakelwerkzaamheden die nodig zijn voor de terminal van Schiphol!

  27 augustus 2021

  Bekijk vacature
 • Werkvoorbereider OV/VRI – Schiphol

  Introductie Voel jij je thuis in een dynamische omgeving? En kun je goed schakelen tussen een diversiteit aan werkzaamheden? Dan is dit jouw nieuwe baan op het Schiphol terrein!

  18 augustus 2021

  Bekijk vacature
 • Onderhoudsdeskundige BMI – Schiphol

  Introductie Zoek jij een baan zonder storingsdiensten en waar geen dag hetzelfde is? Waar je op 1 locatie meer dan 40 brandmeldinstallaties onderhoudt, inspecteert en test? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou op Schiphol!

  10 augustus 2021

  Bekijk vacature
 • Field Service Engineer – Noord-Brabant

  Introductie Voel jij je thuis in een dynamische omgeving en vind je het leuk om te werken op het gebied van grootschalige beveiliging en detectie aan meerdere onderhoud- en installatieprojecten? Reageer dan op deze vacature!

  2 augustus 2021

  Bekijk vacature
 • Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties – Regio Utrecht

  Introductie Ben jij een gedreven onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties met kennis van brandveiligheid en werk je graag zelfstandig? Weet jij zaken op tijd te signaleren? En zorg jij dat de systemen altijd optimaal werken? Dan ben jij de onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties die wij zoeken.

  30 juli 2021

  Bekijk vacature
 • Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties – Den Bosch

  Introductie Ben jij een gedreven onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties met kennis van brandveiligheid en werk je graag zelfstandig? Weet jij zaken op tijd te signaleren? En zorg jij dat de systemen altijd optimaal werken? Dan ben jij de onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties die wij zoeken.

  30 juli 2021

  Bekijk vacature
 • Contractbeheerder – Rosmalen

  Introductie Heb jij ervaring met de werkprocessen van servicecontracten in een technische omgeving? Dan hebben wij een mooie kans om je te ontwikkelen in het managen hiervan!CPS professionals is gespecialiseerd in het recruiten van technische professionals voor projecten op Schiphol en in het vakgebied fire, safety & security.

  29 juli 2021

  Bekijk vacature
 • Leidinggevende monteur Utiliteit – E – Schiphol

  Introductie Heb jij ruime ervaring als (leidinggevende) monteur E Ben jij technisch aangelegd en bezit jij over leidinggevende kwaliteiten? Let op dan is dit misschien iets voor jou!

  28 juli 2021

  Bekijk vacature
 • Onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties – Amersfoort

  Introductie Ben jij de specialist op het gebied van brandveiligheid waar wij naar op zoek zijn? Dan ben jij onze nieuwe onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties.

  27 juli 2021

  Bekijk vacature
 • Servicemonteur BMI/OAI brandveiligheid – Schiphol

  Introductie Voel jij je thuis in een dynamische omgeving en vind je het leuk om te werken op het gebied van brandveiligheid aan meerdere onderhoud- en installatieprojecten op de aanwezige omroep- en ontruimingsststemen? Reageer dan op deze vacature!

  15 juli 2021

  Bekijk vacature
 • Inbedrijfsteller brandmeldinstallaties € 3.700 – € 4.200 – Noord-Holland

  Introductie Ben jij een gedreven onderhoudsdeskundige- en inbedrijfsteller BMI met kennis van brandveiligheid en werk je graag zelfstandig? Haal jij energie uit het oplossen van storingen? En zorg jij dat de systemen altijd optimaal werken? Dan ben jij de onderhoudsdeskundige- en inbedrijfsteller die wij zoeken.

  15 juli 2021

  Bekijk vacature
 • Inbedrijfsteller- en onderhoudsdeskundige BMI € 3.700 – € 4.200 – Zuid-Holland

  Introductie Ben jij een ervaren inbedrijfsteller- en onderhoudsdeskundige BMI met kennis van brandveiligheid en werk je graag zelfstandig? Haal jij energie uit het oplossen van storingen? En zorg jij dat de systemen altijd optimaal werken? Dan ben jij de inbedrijfsteller die wij zoeken.

  15 juli 2021

  Bekijk vacature
 • Werkverantwoordelijke LS/ HS – Schiphol

  Introductie Ervaren Werkverantwoordelijke, en op zoek naar een baan met dynamiek, maatschappelijk belang en ontwikkeling? Dan is Schiphol wellicht jouw nieuwe werkomgeving!

  15 juli 2021

  Bekijk vacature
 • Adviseur Energiedistributie – Schiphol

  Introductie Op het Schipholterrein is de energiedistributie van het grootste belang. Hier zoeken wij een adviseur die kan meedenken over het ontwerp voor het net, dit kan toetsen en als sparringspartner kan fungeren voor de verschillende stakeholders.

  13 juli 2021

  Bekijk vacature
 • Operatie Installatie Verantwoordelijke (HS) – Schiphol

  Introductie Zie jij jezelf als OIV-er verantwoordelijk in je dienstauto tussen de vliegtuigen rijden? Regie en controle houden over de schakelwerkzaamheden die nodig zijn voor het onderhoud van de start- en landingsbanen? Dit is een fantastische stap voor een OIV-er die van dynamiek en verantwoordelijkheid houdt!

  5 juli 2021

  Bekijk vacature
 • Inspectie Elektrotechniek – Utrecht

  Introductie Ben jij op de hoogte van NEN 3140 en NEN 1010? Heb je passie voor techniek werk je graag in een dynamische omgeving? Dan ben jij de Inspecteur Elektrotechniek die wij zoeken!

  29 juni 2021

  Bekijk vacature
 • Commissioning engineer elektrotechniek – Schiphol

  Introductie Een diverse vastgoedportefeuille op Schiphol kan een ervaren commissioning engineer voor de elektrotechnische installaties gebruiken. Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke job? Dan is dit een prachtige uitdaging voor jou!

  28 mei 2021

  Bekijk vacature

JIJ ZORGT VOOR DIGITALISERING OP HOOG NIVEAU