Luchthaven

Werken op de luchthaven Amsterdam: constant in beweging

De luchthaven Amsterdam bestaat alweer meer dan 100 jaar en heeft daarmee een koninklijke status verworven. Welverdiend, want met regelmaat wordt de luchthaven verkozen tot de allerbeste in Europa. Dat grote succes én de snelle groei zijn aan allerlei factoren te danken. Onder andere aan het feit dat de luchthaven constant bezig is met de toekomst. Met moderne faciliteiten, state-of-the-art technieken en aanpassingen van gebouwen en faciliteiten.

Van start in 1916

In het jaar 1916 landde het eerste vliegtuig op de luchthaven Amsterdam. We zeggen trouwens Amsterdam, maar eigenlijk ligt de luchthaven in de Haarlemmermeerpolder: het hele poldergebied tussen Amsterdam, Haarlem en Leiden. Met enorme hoeveelheden vliegbewegingen, vrachtvolume en reizigers is het een vliegveld van wereldklasse. En de komende jaren wordt dat zeker niet minder. Er staat namelijk veel te gebeuren.

Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk direct onze vacatures
Vacatures

Baanbrekende projecten

De luchthaven is een unieke werkplek. Altijd in beweging, vaak complex en met veel verschillende belangen. Dat maakt het een plek die het uiterste van je vergt als technische professional. Of eigenlijk… als welke werknemer dan ook. Maar tegelijkertijd is het een plek waar mensen veel terugkrijgen. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om mee te werken aan bijzondere en baanbrekende projecten. Je werk doen op een plek waar mensen centraal staan!

Ook werken op Schiphol?

Maak jij complexe projecten graag simpel en overzichtelijk? Met je technische vaardigheden, maar vooral ook je communicatieve skills? Kom dan eens kennismaken met CPS professionals. Wij hebben altijd interesse in samenwerking met gemotiveerde technische professionals. Mannen en vrouwen die zonder te zuchten 14 keer per dag hun toegangspas laten zien, omdat ze weten hoe belangrijk veiligheid is. En die bovenal trots zijn om te werken op de mooiste luchthaven van Nederland.