Over ons

CPS professionals: maximale inzet van ons allemaal

Als bedrijf kun je nog zoveel goede plannen en ideeën hebben: zonder de juiste mensen ben je nergens. Bij CPS professionals weten we dat als geen ander. Ons bedrijf is ontstaan door een samenwerking tussen twee detacheringsbureaus: PD personeel en Esler. Samen hebben we jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement, detachering en het vinden van personeel. Vanuit CPS werven we technische professionals op de locatie Schiphol. We zijn altijd op zoek naar mensen die net zo gedreven en enthousiast zijn als wijzelf!

What’s in a name

CPS staat voor Connecting Professionals op Schiphol. Wij werken vanuit The Base, een kantoor op de luchthaven. Daardoor zitten we dichtbij de projecten en weten we precies welke kennis, ervaring en kunde nodig is om de nieuwbouw- en onderhoudsprojecten op Schiphol tot een succes te maken. En dat zijn er heel wat de komende jaren, dus genoeg werk aan de winkel.

Voor deze gave projecten zijn wij continu op zoek naar gemotiveerde (hoofd) toezichthouders, projectcoördinatoren, werkvoorbereiders, (hoofd) uitvoerders, projectleiders, assetbeheerders, maintenance managers en nog veel meer!

Ons Team

Wij stellen graag ons team aan u voor!

Naam: Eric-Jan van Gigch
Functie: HR Business Partner

Naam: Angelique Hogeling
Functie: Locatiemanager

Naam: Laura Vleggaar-de Moel
Functie: Consultant Schiphol

Naam: Willeke Versteegen
Functie: Management Assistente

Naam: Maarten Borgmeijer
Functie: Consultant Fire & Safety

Hier gaan we voor bij CPS professionals

De beste match maken tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Tussen werkgever en werknemer. Dat is het doel van CPS professionals. Door de kennis en ervaring van twee bedrijven met elkaar te bundelen, zijn we steeds weer in staat om mooie resultaten op te leveren op de luchthaven. Sterker nog: resultaten die iedereens verwachting overtreffen. En dat allemaal zonder reizigers tot last te zijn. Die komen ten slotte op de eerste plaats.

Samen succesvol

Het team van CPS professionals bestaat uit gecertificeerde MBO en HBO specialisten met veel projectenkennis. Onder andere op het gebied van bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Onze technische professionals zijn in staat om kleine tot grote nieuwbouw- en onderhoudsprojecten tot een succes te maken. Natuurlijk met oog voor veiligheid, milieu, kwaliteit en budget en tijd.

Kennen we jou nog niet? Tijd voor een kop koffie op de luchthaven!
Neem contact op