Over ons

CPS professionals: maximale inzet van ons allemaal

Als bedrijf kun je nog zoveel goede plannen en ideeën hebben: zonder de juiste mensen ben je nergens. Bij CPS professionals weten we dat als geen ander. Ons bedrijf is ontstaan door een samenwerking tussen twee detacheringsbureaus: PD personeel en Esler. Samen hebben we jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement, detachering en het vinden van personeel. Vanuit CPS werven we technische professionals. We zijn altijd op zoek naar mensen die net zo gedreven en enthousiast zijn als wijzelf!

What’s in a name

CPS staat voor Connecting Professionals to Schiphol. Wij werken vanuit The Base, het kloppend hart van Schiphol Central Business District. Daardoor zitten we dicht bij de projecten op de luchthaven en weten we precies welke kennis, ervaring en kunde nodig is om nieuwbouw- en onderhoudsprojecten tot een succes te maken. Expertise die we niet beperken tot Schiphol, maar die we ook toepassen op andere cruciale locaties in heel Nederland.

Voor deze gave projecten zijn wij continu op zoek naar gemotiveerde inbedrijfstellers, inspecteurs, werkvoorbereiders, toezichthouders, uitvoerders, projecteringsdeskundigen, projectleiders en nog veel meer!

Ons Team

Wij stellen graag ons team aan u voor!

Naam: Eric-Jan van Gigch
Functie: HR Business Partner

Naam: Angelique Hogeling
Functie: Locatiemanager

Naam: Maarten Borgmeijer
Functie: Consultant Fire & Safety

Hier gaan we voor bij CPS professionals

De beste match maken tussen opdrachtgever en professional. Dat is het doel van CPS. Door de kennis en ervaring die we hebben opgedaan bij bijzondere projecten, zijn we steeds weer in staat om mooie resultaten op te leveren.

Samen succesvol

Het team van CPS professionals bestaat uit gecertificeerde MBO- en HBO-specialisten met veel projectenkennis. Onder andere op het gebied van bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, fire & safety en werktuigbouwkunde. Onze technische professionals zijn in staat om kleine tot grote nieuwbouw- en onderhoudsprojecten tot een succes te maken. Natuurlijk met oog voor veiligheid, milieu, kwaliteit en budget en tijd.

Kennen we jou nog niet? Tijd voor een kop koffie!
Neem contact op