Werktuigbouwkunde

Topvacatures werktuigbouwkunde

Zonder goed werkende installaties – bijvoorbeeld liften, roltrappen, sprinklers en luchtbehandeling – is een 24-uurs operationele locatie reddeloos verloren. Als professional op het gebied van werktuigbouwkunde weet jij dat als geen ander. Dus houd jij alles in beweging. Bijvoorbeeld op een luchthaven als Schiphol, waar jaarlijks miljoenen mensen doorheen reizen. Maar ook op andere plaatsen waar stilstand het laatste is wat je wilt. En waar veiligheid doorslaggevend is. Gelukkig zorg jij dat alles op rolletjes loopt. Toch!?

Professional werktuigbouwkunde

Luchtbehandeling, sprinklerinstallaties, loopbanden, liften, pompen en compressoren: geen enkel systeem kent geheimen voor jou. Met jouw onderscheidende aanpak van projecten en je vermogen om zelfs onder grote druk creatief te denken, ben jij de professional werktuigbouwkunde waar iedere drukke 24-uurs locatie van droomt. En CPS professionals dus ook.

Neemt jouw carrière als technische professional een steile vlucht?

Bekijk direct onze vacatures werktuigbouwkunde:

 • Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde – Schiphol

  Introductie Wil jij aan de slag als werkvoorbereider werktuigbouwkunde? We hebben mooie, grote renovatieprojecten in de terminal en op de pieren van Schiphol!

  5 februari 2021

  Bekijk vacature
 • Contractmanager – Den Bosch

  Introductie Heb jij ervaring met de werkprocessen van servicecontracten in een technische omgeving? Dan hebben wij een mooie kans om je te ontwikkelen in het managen hiervan!CPS professionals is gespecialiseerd in het recruiten van technische professionals voor projecten op Schiphol en in het vakgebied fire, safety & security.

  19 januari 2021

  Bekijk vacature
 • Toezichthouder Werktuigbouw – Schiphol

  Introductie Ervaring binnen de werktuigbouw en wil je ons helpen op Schiphol? Reageer dan direct op de vacature!

  5 januari 2021

  Bekijk vacature
 • Servicetechnicus Utiliteit W – Utrecht

  Introductie Heb jij passie voor techniek en ben je graag verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

  3 december 2020

  Bekijk vacature
 • Servicetechnicus Utiliteit W – Schiphol

  Introductie Altijd al onderhoud willen voeren aan de hangaars van Schiphol? Heb jij passie voor techniek en ben je graag verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

  27 november 2020

  Bekijk vacature

DANKZIJ JOU LOOPT ALLES OP ROLLETJES